Hva er blogROI?

Hva betyr ROI (return on investment) for en blogg?
Enkelt: Å lese blogROI er gratis. Dersom du syns det du leser gir deg noe, så gir det høy ROI. Syns du det var bortkastet tid, derimot, er det dårlig ROI. Hvor god eller dårlig avhenger av hva du ellers skulle brukt tiden til. Fortell, fortell. Blogen skriver jeg på engelsk for at flest mulig i nettverket mitt skal ha glede av den, men jobber i Norge med norske forhold, noe jeg håper dere som kan lese dette har utbytte av. Hvis dere vil lese det jeg skriver om den sosiale weben for norske bedrifter på norsk, ta en kikk på fagbloggen Sosialkontoret, som jeg driver sammen med Kenneth Eriksen.

Du har best odds for å oppleve god ROI her dersom du er interessert i webmarkedsføring og ROI på web, for det er det denne bloggen handler om.

Jeg som skriver er Annette Kallevig – eier, daglig leder, strateg, rådgiver, analytiker, inspirator og det meste i WebROI as. Webroi er et webreklamebyrå som jobber med målbart effektiv markedsføring på nett. For 12 år siden hoppet jeg av fra tradisjonell reklamebransje etter 10-år som reklamedame i inn- og utland, og har ikke sett meg tilbake. Nå lever jeg av å gjøre webrafikk til overskudd på en bærekraftig måte. Bagasjen fra tradisjonell reklame bruker jeg til å alltid forholde meg til helheten som er enhver merkevare.

God lesning!
Annette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s